maanantai 12. huhtikuuta 2010

viikonloppu

Lauantaina oli ihana nukkua vahan pidemaan pitkan viikon jalkeen. 11:30am aikoihin Kelsey soitti ja kysyi jos haluan lahtea paivaksi ranchille. Oc Ranch on noin 45 minuutin ajomatkan paassa Lamesasta. Kelseyn perhetutut omistavat sen ja heilla on siella 4 jarvea, joten paatettiin menna uimaan ja kalastamaan :-D Siella oli Mina, Kelsey, sen pikkusisko Kara, pikkuveli Aaron (lempinimeltaan Nemo), aiti Stacey ja aidin kaveri Teresa. Ha ha talviturkki lahti! Sehan lasketaan, koska vesi oli kylmaa!


kalalla


Mina, Kelsey ja sen pikkusisko Kara :)

Eilen, eli sunnuntaina meilla kavi vieraita! Meijjan aiti oli vaihtarina joskus viime vuosisadalla ;-) Pohjois-Dakotassa. Ja sen hostvanhemmat asuu talvet Arizonassa ja nyt ne ajelivat kesaksi takaisin pohjoiseen, ja pysahtyivat matkalla taalla Texasissa. Bob ja Mary ovat suunnilleen 80 vuotiaita? Kaytiin syomassa ja ajeltiin ympariinsa ja naytettiin Lamesan mahtavia nahtavyyksia! Oli oikein kivaa =)

Saana

2 kommenttia:

  1. luen ihan innoissani tätä sun blogia:D oon itekkin lähdössä vaihtariks ja oon todella kiinnostunu millasta siellä on, joten sait uuden lukijan:D

    VastaaPoista
  2. Ihana että tapasit Bobin ja Maryn:) Voi olla, että tapaat heidät uudestaan kesäkuussa, jos lähdetään pohjoiseen yhdessä. Nauti pitkästä kesästä, täällä siitä vasta unelmoidaan.

    VastaaPoista