perjantai 9. huhtikuuta 2010

:-D

onhan taa jo huono vitsi! Koulun koneilta on suurin osa nettisivuista estetty, kuten facebook, hotmail, myspace jne. Noh, nama 8 kuukautta olen ollut varma, etta niin on blogspotkin. Mutta ei!! Ensimmaista kertaa kokeilin kirjautua sisaan ja onnistui. No taman takia alkaa varmastikkin enemman blogiteksteja tasta lahin ilmestya, koska mulla on joka paiva viimeinen tunti "study hall" tietokone luokassa, joten mika olisikaan parempaa aikaa paivittaa blogia.
Oli ihan pakko jakaa tama uutinen teidan kanssa :-D

terveisin, tyhma

4 kommenttia:

  1. Tämä tykkää:-D
    Niin siis omalta vaihto-oppilasajalta muistelen, että study hall oli nimenomaan läksyjen tekoa varten, mutta taisi se olla sittenkin käytännössä enemmän juoruilua ja päiväunia varten. Jotkut asiat eivät näköjään muutu... paitsi että silloin ei tietenkään ollut tietokoneita kouluissa. t.äippä

    VastaaPoista
  2. Mikä toi study hall siis on? :D

    Hei muutenkii ois kiva semmonen postaus missä esittelet erilaisii kurssei mitä siel on tarjolla, mitä oot ottanu, mitkä on suosittui ja kuinka yleisest niit on ympäri jenkkilää? : )))

    VastaaPoista
  3. Tuolla 28.9 tehdyssä postauksessa ainakin Saana esittelee kursseja "pilke silmässä" eli vähän huumorimielellä. Eli sieltä voi lukea, mitä ne kurssit käytännössä on. Tietenkin virallisessa opetussuunnitelmassa lukee ihan toista:)t. toinen blogin seuraaja

    VastaaPoista
  4. Study hall on tunti joka on tarkoitettu laksyjen tekemiseen, eika siita kursseja saa. Ja meilla se tunti on aina tietokone luokassa, niin voitte vaan arvata mita kaikki tekevat :)

    Laitan tuon postausidean korvan taakse!

    VastaaPoista