lauantai 24. huhtikuuta 2010

elamaa

Heii kaikki:)
Viime viikot ovat olleet melko normaaleja. Koulussa alkoi maanantaina viimeinen jakso. Ensi viikolla meilla on koulua vain maanantaina, muina paivina aloitetaan 1:40pm. Sen jalkeen 3 viikkoa koulua ja loppukokeet, jos ne pitaa ottaa.. Eli alle 20 koulupaivaa jaljella. Ei sita viela voi kasittaa:)
Viime viikolla hostiskan vanhemmat olivat taalla koko viikon ja lauantaina mentiin LUbbockiin jenkkifutis otteluun ja Prom dress ostoksille! Uskokaa tai alkaa mutta mekko loytyi jo heti ensimmaisesta kaupasta. Laitoin sen varaukseen ja kavin loput kaupoista lapi, mutta ei loytynyt toista jonka olisin halunnut. MUn mielesta se on tosi natti, aion kayttaa ensi vuonna sitten Wanhoissa. Maksoi vain noin 55 euroa!! :)


mun mekko! ja uusi naama

Viime viikolla satoi ihan kauheasti, kadut tulvivat ja puistot muuttuivat jarviksi. Taalla ei katsokaas ole kaduissa viemareita, koska "ei niille niin paljon kayttoa olisi" ...
Eilen ukkosti ja tanaan on tuuuuulista saata taas.

Koulussa ilmottauduin Powder Puff jalkapallo otteluun. Kaikille teille jotka ette tieda mika se on:
Powder Puff on joka vuotinen perinne, jossa Seniori tytot haastavat Juniori tytot amerikkalaisessa jalkapallossa. Oikeasti jalkapalloa pelaavat pojat toimivat valmentajina ja cheerleaderitkin ovat poikia (pukeutuneina tytoiksi!) :)

Toukokuu tulee olemaan taynna ohjelmaa. Totta kai prom! Myos "senior slideshow" jossa on kuvia kaikista senioreista, vauvasta tahan paivaan saakka. Lisaksi tietenkin Powder Puff. Koulun Talent Show. Senior seinan maalaus (Taalla Lamesan keskustassa on seina, johon seniorit maalaavat joka vuosi nimensa tosi hienosti, kunnes seuraavana kevaana uudet seniorit tulevat ja maalaavat paalle), se on kaikille senioreille tosi tarkea juttu taalla. Seniorit-Juniorit lentopallo ottelu. Tuossa jotain kouluaktiviteetteja jotka akkia tulivat mieleen :D

Huomenna on viimeinen YFU tapaaminen. Camping weekend johon tulee paljon oppilaita :) Siella kaydaan lapi kaikki asiat kotiinpaluuseen liittyen ja "wrap up" tama vuosi kokonaisuudessaan ja viela viimeisen kerran nahda toisten vaihtareiden kanssa. Yritan kylla nahda vaihtareita niin paljon kuin mahdollista viela taman tapaamisenkin jalkeen varmasti!

Hui en ole vielakaan kirjoittanut paasiaisesta! Ensi viikolla sitten, nyt pitaa menna pakkailemaan viikonloppua varten ennen kuin lahden Kimberlyn kanssa leffaan :)

Saana

6 kommenttia:

  1. Ihana mekko ja sopii sulle tosi hyvin. Suomessa olisit saanut maksaa 200 euroa tuollaisesta:)

    VastaaPoista
  2. En voi uskoo et sait noin täydellisen mekon äly halvalla! Toi on melkee ilmanen ku hiuksistakin saattaa joutuu maksaa enemmän :O onnee! :DDD onks tuol suht helppo löytää noin halpoi mekkoi vai oliko toi äjytön tuuri vain?

    Pääsitkö automaattisesti senioriks vai vaaditko pääseväsi sille luokka tasolle? onko ollut vaikeita tunteja ja oisko juniori taso ihan liian helppo? valmistutko sieltä?

    VastaaPoista
  3. Kiiitos kiitos:) Mekkoja on helppo loytaa tuolla hinnalla jos tietaa mista etsia. Itsella kylla kavi vahan tuurikin. Hintalapussa luki $200 (140e), mutta paalle oli lantatty punainen hintalappu $80 (55e)! Ja oli just taydellisen kokoinen :)

    Syksylla ennen koulun alkua kun kavin ilmoittautumassa ja valitsemassa kurssit, he kysyivat, etta haluanko olla juniori vai seniori. Senioreiden vaaditaan ottavan tiettyja kursseja ja lapaisevan loppukokeet. Juniorina olisin saanut ottaa mita tahansa kursseja. Mutta olen tosi onnellinen, etta paatin olla seniori, juniorina olisin todennakoisesti kuollut tylsyyteen tunneilla, haha.

    VastaaPoista
  4. Saana aivan ihana mekko!!!Me ei jakseta enää oottaa että tuut takasiiii!!!!!!!!!!
    -Elina <3

    VastaaPoista
  5. oiii upee mekko maki aattelin lahtee huomenna kans wanhojenmekko ostoksille katotaa loydanko jotain kivaa :D besos! karla

    VastaaPoista
  6. Kiitos Elinaaaa =) Alle 4 viikon paasta jo tuun.. Sitte nahaan JEE !

    Hiii kiitti Karla!! Toivottavasti mekko loyty :))))

    VastaaPoista