perjantai 25. joulukuuta 2009

we wish you a merry christmas

Tanaan on joulu! Hyvaa joulua =)

Eilen kun herattiin maa oli taynna lunta - valkoinen joulu! Ja viela tanaankin tuolla pihalla sita lunta pikkuisen on. Hostdadi haki autotallista sukset ja lahti hiihtamaan golfkentalle, haha. Leivottiin kaikennakoista ja katsottiin parit jouluelokuvat :) Saatiin myos extempore idea! Lahdetaan reissuun jo tanaan, pidetaan pikajoulu aamulla.



katsokaa kun oli kylma! Naamakin jaatyi.


Eli tanaan siis herattiin noin puoli 10 aikoihin, tehtiin pannarit aamupalaksi, hostaidin tati Sarah Lou tuli syomaan&kaymaan, avattiin lahjat. Ihania juttuja sain :) Parit vaatteet, meikkeja, karkkia, rahaa, leffan esimerkiksi. Pakkaillaan tassa nyt loppuun ja lahdetaan noin puolen paivan aikaan ajelemaan niin pitkalle kuin keretaan, todennakoisesti aika lahelle Grand Canyonia paastaan.

Hyvaa uuttavuotta!

xoxo Saana

6 kommenttia:

  1. Oooij, ihana lukee tätä sun blogia! Mäki oon lähössä vaihtariks ens vuoden elokuussa, toivon mukaan myös jenkkeihin! :) Kuulostaa kyl niin siistiltä sun elämä siel, oispa mullaki lähtö vaan jo pian! :D

    VastaaPoista
  2. hah, makee pipo :D !!!ostitko sieltä? epäilitkö kertaakaa ennen lähtöö ettet meniskää vaa jäisit suomee läheisten luo? miksi menit vaihtariks? jännä kysymys, mut johtuko esim.maasta, halusitko pelkästää jenkkeihin?

    VastaaPoista
  3. pipon ostin lontoosta viime maaliskuussa! :D
    En kertaakaan tosissani ajatellut jaada Suomeen. Miksi lahdin vaihtariksi? Erinomainen kysymys :D kai se vaan johtuu siita uskomattomasta halusta matkustaa, ja vaihtarivuosi vaan kuulosti niin mun jutulta! Oppii uuden kielen ja kokee kaikkea mita Suomessa ei pystyisi :) Ja vaihtarivuosi on vain jotain mista aina kuulee, joten halusin sitte oikeesti nahda millaista se on! Ja en oo kylla hetkeakaan katunut. Jenkit mulla oli ykkosvaihtoehtona, mutta en sulkenut Kanadaa enka Aussejakaan pois laskuista :)

    VastaaPoista
  4. Apuaaa, kuulosti aika älyttömän ihanalta toi sun Road Trip! :D Minkä kautta oot siellä muuten vaihdossa?

    VastaaPoista
  5. Joo oli kylla aivan mahtava joululoma :) YFUn kautta olen, ja enemman kuin tyytyvainen kylla valintaan!

    VastaaPoista
  6. okei! :) mäkin tuun jenkkeihin ens vuodeks, tosin rotaryn kautta enkä kyl tiiä yhtään mitä pitäis odottaa... että onko kuinka niuhoo porukkaa siellä sitten ne rotarit : D

    VastaaPoista