torstai 17. joulukuuta 2009

1st semester - done

Puolet kouluvuodesta on ohi. Uskomatonta. En halua, etta tama vuosi loppuu! Olin vapautettu final exameista, joten joululoma alkoi jo viime maanantain jalkeen :)

Viime perjantaina oli tarkoitus olla Kamilan yllatyslaksiaiset. Soitettiin sille seitseman aikoihin, niin yllatyyyys- se onkin shoppailemassa Lubbockissa.. Paatettiin sitten menna rullaluistelemaan! Oi etta, se oli niin jenkkihetki! Sisahalli, kunnon discomusiikkia, hauskat luistimet =D Kesti hetken, etta tajusin miten niilla luistellaan, mutta sitten se oli tosi helppoa. Siella oli mina, Andre, Tamara, Taylor ja Anthony.



Sunnuntaina saatiin sitten vihdoin ja viimein pidettya ne laksiaiset Kamille! Oli tosi mukavaa, ei tehty mitaan erityista, mentiin vain Anthonyn luokse pyorimaan :)

Tassa nyt olen jo reilun viikon lomalla tosiaan ollut, nukkunut pitkaan, ollut vaan kavereiden kanssa, katsonut leffoja, mesetellyt, kaynyt muutamissa pikkujouluissa yms. Ei mitaan ihmeellista, nauttinut vain lomasta! Ainiin ja tottakai ihmetellyt tata naapuruston jouluvalojen maaraa..

Tassahan on jo melkein joulu, en ole viela kaikkia lahjojakaan ostanu ja muutenkin jouluvalmistelut ihan kesken :D Ja tanaan vietin 12h vatsapopon kanssa, oksentaen ja kuumeesta karsien. Toivottavasti nyt ennen joulua parannun..

Tuli nyt tallainen erittain lyhyt postaus, ajattelin vain kertoa, etta elossa ollaan vielakin.

26.pv lahdetaan perheen kanssa Grand Canyonille, Las Vegasiin seka Los Angelesiin pienelle road tripille, eli sielta kotiudun vasta uuden vuoden jalkeen. Eli jos en kerkea ennen sita kirjoitella jouluvietosta, niin palaillaan asiaan sitten ensi vuoden puolella!

Hyvat joulut, syokaa paljon, olkaa kiltteja :)

Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti