tiistai 22. syyskuuta 2009

YFU post arrival orientation

Lauantai aamuna pakattiin auto, haettiin Nallely (koulukaveri) matkaan ja suunnattiin nokka kohti Abilene state parkia. Ensimmainen YFU tapaaminen jarjestettiin siella, yon yli kestava camping viikonloppu. No, kuten varmaan arvaattekin, taman perheen kanssa tehdaan muutakin!

Ajomatka kesti noin 3 tuntia, johon viela lisataan ruokatauko, n. 5 vessataukoa ja fossiilien etsinta tauko. Tasan kello 2 alkoi kolme tuntia kestava "virallinen osuus". Kasiteltiin kulttuurieroja, saantoja, "mita tehda tallaisessa tilanteessa, jos..." yms. Oikeastaan aivan samat asiat kuin toukokuun valmennusleirilla Virroilla. Kesken viimeisen osuuden paikalle alkoi virrata outoihin roolivaatteisiin pukeutuneita ihmisia. Ensin luulin, etta se on joku yllatys meille! Mutta, hah, siella olikin alkamassa Robin Hood -haat. Oli mielenkiintoista katsella, kun sulhanen hyppelehti ympariinsa jousipyssy kadessa.

Virallisen osuuden jalkeen jotkut lahtivat ajamaan kotiin, mutta noin puolet jaivat viettamaan iltaa ja nukkumaan yon yli. Oli aivan sairaan mukavia ihmisia ja loppupaiva menikin nopeasti, otettiin tyhmia valokuvia, naurettiin, syotiin, pelattiin jalkapalloa koripallolla, juteltiin ja kaytiin kaveleskelemassa. Valmennuksessa oli saksalais- ja japanilaisedustus vahva, muista maista vain muutamia oppilaita :-D

Aamulla kello seitseman joku ihana ihminen onnistui saatamaan jotain autonsa kanssa ja varashalytin alkoi pitamaan aivan kauheaa melua ja heratti koko leirin. Kesti vahan aikaa sen jalkeen saada unen paasta uudelleen kiinni, olin koko ajan varautunut siihen meluun uudestaan. Tunnin paasta tasta kaikki alkoivat herailla, mutat minua, Tonjea ja Nallelya VASYTTI. Hostiska yritti herattaa meita kaikilla mahdollisilla tavoilla. Ensin veti sadesuojan teltasta pois, sitten alkoi laulamaan Dead Puppies laulua, sitten oma keksimaansa Suomen kansallislaulua ja lopulta "puhumaan" suomea ja norjaa. No pikkuhiljaa siina herailtiin, syotiin aamupala ja purettiin teltta. Puolenpaivan aikoihin sanottiin heipat kaikille ja hypattiin autoon. Talla kertaa matkassa oli viela yksi ihminen lisaa, Cyrena - vaihtari Kiinasta. Ehei, ei lahdetty ajamaan kotiin.




MELKEIN kaikki



Suomi, USA, Norja, Qatar ja Belgia !

Abilene state parkista mentiin Dinosaur Valley nimiseen paikkaan. Paikassa oli "muutama" vuosi sitten asunut dinosauruksia ja niiden jalanjalkia oli vielakin nahtavissa. Oli aikas janna paikka. Oli niin kuuma, etta lopulta hypattiin uimaan jalanjalkien sekaan! Lahdettiin ajamaan kohti Lamesaa noin klo 5, joten oltiin kotona vasta illalla myohaan.



Bongasin dinosauruksen ;D



Dinosauruksen jalanjalkia!

<3; Saana

p.s Taalla on kivaa, jaan tanne :P hah

2 kommenttia:

  1. Mukavaa, etta pääsit mukaan, vaikka olit kuumeessa loppuviikon:)
    Oliko leirillä muita suomalaisia? Onko ryhmäkuvassa muita suomalaisia?
    Onpa iloisen ja hymyilevän näköistä porukkaa! Oli varmasti mukava viikonloppu.
    t.äiti

    VastaaPoista
  2. :D minä ja henna ollaan varmaan kuultu tuo hostiskän keksimä Suomen kansallislaulu:DDD se oli paras!Onko sun hiukset hei vaalentunu?!!?!Näyttää ihan että olis tossa kuvassa!
    -Elina <3

    VastaaPoista