lauantai 19. syyskuuta 2009

Taas on viikko vierahtanyt viime postauksesta, joten ehka olis aika paivittaa teidat ajantasalle.

Viime viikon lauantaina vietettiin paiva Lubbockissa, isompi kaupunki noin tunnin ajomatkan paassa. Mina, Tonje, Meranda ja Laurus lahdettiin ajamaan puolenpaivan aikoihin, etta keretaan kayda ostoskeskuksessa shoppailemassa. Hostvanhemmat tulivat parisen tuntia jaljessa. Kierrettiin sitten muutamia vaatekauppoja, syotiin, ostettiin Tonjelle puhelin ja yritettiin metsastaa sim kortteja. Loydettiin myos aivan huippu kauppa, se oli tosi outo ja siella oli kaikkea aivan ihmeellista tavaraa myynnissa.
Kuudelta alkoi sitten TexasTech - Rice jalkapallo ottelu. Oltiin paikalla jo noin viiden aikoihin, mutta koko alue oli jo tupaten taynna ihmisia. Ihmiset olivat tulleet sinne asuntoautojen kanssa ja tyyliin leiriytyneet parkkipaikoille grillaamaan ja katsomaan telkkaria. Stadioni oli ISO ja taynna ihmisia. Valiaika show oli tosi hieno, kunnon jattimaiset orkesterit ja tanssiesitykset! TexasTech voitti ottelun reilusti :--)
Ajeltiin sitten kotiin ja kaytiin syomassa kunnon perinteisessa texasilaisessa ravintolassa matkalla.

Sunnuntai, sunnuntai, sunnuntai... oikeesti alan epaileen, etta mun muistissa on jotain vikaa! Hmm... Ainakin kaytiin kirkossa. Nyt muistan! Pelailtiin baseballia viereisella kentalla. Ja Laurus sai pallon suoraan silmaan. Oops, I didn't do anything. No ei, silla oli vaan vahan huono ajoitus. Ei siina sitten mitaan vakampaa tullut, pikku jalki vain.

Kouluviikko meni normaalisti, saatiin kyllakin 3 week grades!
Paras arvosana on 100. Sain kaikkea 90 ja 100 valilla. Miten niin koulu on helppoa taalla? Fysiikan kokeesta sain Suomessa 5puolen -> taalla 105/100. Niimpa.

Mitahan erikoista koulussa tapahtui..

-Tiistaina kaytiin Roosevelt high schoolilla FCCLAn kanssa (Family, Career and Community Leaders of America ;-D). Ajeltiin keltaisella koulubussilla sinne!

-Keskiviikkona koulun jalkeen kaytiin sanomalehtihaastattelussa Tonjen kanssa. Sunnuntain lehdessa on juttu + kuvat taman vuoden vaihtareista. Haha, saas nahda millainen artikkeli oikein tulee!

-Torstai aamuna, kesken historian tunnin tulee poliisi luokkaan ja pyytaa kaikki poistumaan kaytavaan. Huumekoira kavi haistelemassa kaikkien laukut yms.. No eikai ne sielta mitaan loytaneet. Kavivat myos kaikkien autoilla! Naille tama on ihan arkipaivaa, ite olin silleen VAU VAHA JANNAA :-D

-Torstaina kesken softball reenien, tuli yhtakkia tosi huono olo ja alkoi pyorryttamaan. Silmissa vaan vilisi mustia pilkkuja. No menin siina sitten akkia sisalle, enka pystyny vetamaan reenia loppuun. Olin koko illan ihan ihmeissani, etta mista ihmeesta se johtui. No tana aamuna syy taisi selvita - kuumetta. En pystynyt menemaan kouluun koko paivana.. Mahtavaa, jotenkin just mun tuuria tulla kipeaksi PERJANTAINA ja varsinkin, kun huomenna on YFU saapumisvalmennus! Argh.

haha, loysin koneelta pari aika hauskaa kuvaa:



The very first day. Miten niin olin vasynyt ja arsyyntynyt kun laukku ei tule ? :DD



Paniikki! Hiekkasurffausta :-D



Kuka arvaa mita tassa kuvassa tapahtuu ?

Saattaa olla aika outoa tekstia, kun kuumehouruissa kirjoittelen. Pahoittelen :D

Saana

2 kommenttia:

  1. Arvaan, että kuvassa tuuletatte, koska wii-pelissä meni hyvin...

    VastaaPoista
  2. saana ihania juttuja! sua ei ennää kesäkuussa kiinnosta tulla ouluun, mää tiiän... :D
    laura (ronke)

    VastaaPoista