lauantai 12. syyskuuta 2009

Huipulla tuulee

Yritan kirjoittaa lyhyesti !

Maanantaina kavin Texasin huipulla, kirjaimellisesti. Noustiin Guadalupe Peakille, korkeus 2800 metria, Texasin korkein kohta. Siina se paiva sitten menikin, kun ajomatka Lamesasta oli 3h yhteen suuntaan.






Tiistaina sitten takaisin koulun penkille. Illalla kaytiin hakemassa Drive-inista ruokaa ja vuokrattiin kunnon homppaleffa.

Keskiviikko iltaisin on kirkon jarjestama tyttojen prinsessakerho 1.-5. luokkalaisille. Hostaiti on yksi ohjaajista, joten mentiin Tonjen kanssa mukaan, katsomaan minkalaista siella on. Voi etta ne oli sopoja :-) Ne oli ihan innossaan kun kuulivat, etta ollaan toisesta maasta ja osataan puhua eri kielta.
Heti sen jalkeen oli seurakunnan nuortenilta. Syotiin ja juteltiin siella kaikkea.

Eilen oli Junior Varsityn jalkapallo ottelu. Arvaatte varmaan lopputuloksen. :D
Kaytiin myos salilla.

Tanaan oli koulussa kunnon testipaiva.. Huhhuh..
Lounastauolla vanhemmat haki meidat syomaan Mexicolaiseen ravintolaan, jossa oli kunnon buffet menossa. Oon vielakin ihan taynna.

Nyt pitaa menna herattamaan Tonje, koska lahdetaan tunnin paasta luokkakaverin luokse katsomaan leffoja ja pelaamaan wiita yms! Kiva nahda kavereita koulun ulkopuolella :--D

Huomenna otetaan Meranda mukaan ja lahdetaan Lubbockiin shoppailemaan ja katsomaan Texas Tech jalkapallo ottelua.

Have a nice weekend =),
Saana

p.s voiko sanoa, etta aika lentaa ??? Niinku time flies ??? No anyway, sita se tekee. Liian lujaa, voi kauhija ! Kohta huomaan, etta on kesakuu 2010 ja pakkaan laukkuja. Taytyy vaan yrittaa elaa hetkessa ja olla ajattelematta tuommosia :))
pps. Sain eilen postissa mun Texasin henkkarit ja naytan siina kuvassa aivan elaimelta !

1 kommentti:

  1. voi sannoo että time flies mun mielestä : D t.-hana : P

    VastaaPoista