maanantai 7. syyskuuta 2009

kaikennakosta

Oijoi taas pitais yrittaa muistella viime aikojen tapahtumia!

Koulussa tehdaan nykyaan joskus jopa jotain. Mutta aika harvoin :D
Yearbook kuvat otettiin viime viikolla, iiks. Softball treenit jatkuvat edelleen, on muuten aikamoista treenia..

Torstaina oli homecoming paraati, oltiin vahan myohassa Tonjen kanssa, niin ei keretty senior autoon, koska paraati oli jo alkanut. Hypattiin sitten randomilla vauhdista sophomorejen autoon, koska haluttiin osallistua paraatiin :-D Paraatin jalkeen oli peprally seuraavan paivan pelin takia. Peprallyn tarkoitus on siis nostattaa kouluhenkea ja kannustaa joukkuetta tulevaan peliin. Cheerleaderit esittelivat kuvioitaan ja tanssivat, siinapa se oikeastaan oli.. Myohemmin illalla oli bonfire party, jossa oli melkein koko koulu. Tykkasin kovasti! Siella oli iiiiso kokko ja kaikki vaan hengaili autojen lavoilla ja kuunteli musiikkia. Oli siella myos aikamoista draamaa joillain. huh huh.. Partyjen jalkeen lahdettiin Crystalin kyydilla car wash paikkaan, koska kaikki siirtyivat sinne. Jep, autopesulassa pyorittiin sitten vahan aikaa ennen ku lahdettiin kotiin.

Perjantaina oli homecoming! Meilla ei ollut tanssiaisia, niin oli vahan tylsa juttu. Oli pelkastaan homecoming ottelu, joka havittiin (heh). Mutta onpahan nyt homecoming koettu! Ja oikea tytto kruunattiin kuningattareksi =D

Lauantai aamuna reissuun, talla kertaa otettiin naapurin vaihtari mukaan. Kaytiin hiekkadyyneilla laskemassa semmosilla isoilla lautasilla, vai mita ikina ne onkaan. Siis niita mita kaytetaan kun lasketaan pulkkamakea :D Yritettiin myos surffata seisaaltaan, vaihtelevalla menestyksella..

Sen jalkeen mentiin Balmorheaan. Siella oli sellainen ISO "uima-allas", oikeasti se oli kylla jarvivetta, mutta se oli rakennettu uima-altaaksi. Se oli siis tosi syva ja siella oli kaloja + normaali jarven pohja. Snorklattiin siella melkeinpa 2h. Oli aika jees, vesi oli tosi kirkasta, niin naki selvasti pohjan ja kaikki kalat!
Illemmalla ajettiin sitten meidan yopaikkaan, se oli semmoinen 10 hengen huone hevosranchilla :D Oltiin hostaitin kanssa vasyneita, niin paatettiin jaada nukkumaan vahaksi aikaa. Tonje, Kamilla ja hostiska lahtivat ajamaan avaruuden katselu paikkaan, jossa on kaukoputkia yms. Tytot jaivat odottamaan sinne, kun iska lahti ajamaan takaisin hakemaan meidat - meidan kaikkien oli tarkoitus menna Star Partyihin, jossa olisi katseltu kaukoputkilla planeettoja ja tahtia.
Oltiin jo lahdossa ajamaan takaisin, kun huomasin, etta unohdin sukat sisalle. Juoksin hakemaan ne. Siina meni noin 20sekunttia. No eipa siina sitten mitaan, ajeltiin pari mailia, kun yhtakkia vahan matkan paassa ajovaloihin pamahtaa 5 peuraa. Oli siis pilkkopimeaa. Jarruteltiin siina sitten akkia ja jatkettiin matkaa parikymmenta metria kun PAM - viela yksi peura paatti ylittaa tien. Kerkesin vain nahda jattimaisen peuran paan ikkunassa. No tormattiin siihen sitten aika pahasti, auto ei ole kovin mukavan nakoinen enaa.. Moottori ylikuumeni, oikea ajovalo rikki, yksi ovista ei aukea ja pelti ihan rytyssa. Selvittiin onneksi saikahdyksella. Jos oltaisiin oltu 20sekunttia aikaisemmin liikkella, oltaisiin tormatty 5 peuraan ja siina olisi kaynyt tositosi pahasti. Niimpa niin, 20 sekunttia.
No tassa vaiheessa tytot olivat vielakin avaruuspaikassa, eika meidan puhelimissa ollut kuuluvuutta. Ajeltiin rikkinaisella autolla takaisin yopaikkaan ja paikan omistaja lahti iskan kanssa hakemaan tytot toisella autolla. Siina meni viikonloppu suunnitelmat vahan uusiksi sitten. Tanaan sitten ajeltiin suoraan takaisin kotiin. Jep, rikkinaisella autolla. No selvittiin kuitenkin matkasta kunnialla. Peura onnistui jotenkin rikkomaan ilmastoinninkin, joten oli vahan tukalaa kyytia. No pitaa olla positiivinen, auto kuitenkin kulki eteenpain.

Tanaan tuli perheen ensimmainen vaihto-oppilas Sveitsista visiitille 2 viikoksi.

Huomenna on Labor day, joten ei ole koulua :)



Saana

ps. lahettakkaa postia =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti