maanantai 31. elokuuta 2009

koulua ja golfia

Nyt on taas kerennyt tapahtua kaikenlaista viime merkinnan jalkeen, joten teen parhaani, etta muistan kaiken oleellisen.

Viikon olen jo koulussa kaynyt ja edelleen tykkaan kovasti. On ne ihmiset niin erilaisia taalla. Hei Suomi - alkaa angstatko, ei se ketaan satuta jos ootte ilosia ja ystavallisia :D Taalla on ihan yleista moikata, vaikka ei tuntiskaan. On ihan yleista tulla sanomaan kenelle tahansa, etta tykkaan sun paidasta tai sulla on kivasti hiukset tanaan.
Oppitunnit edelleen helppoja, eika niilla tehda oikeastaan yhtaan mitaan. Eipa se mua haittaa. On meilla monella tunnilla ollut pistokoe opettajan jarjestyssaannoista :D Tyyliin: "mainitse 2 tunneilla tarvittavaa valinetta" tai "edellytetaanko sinulta vastuullisuutta oppitunneilla?"

Perjantaina meilla oli ensimmainen jalkapallo-ottelu Denver citya vastaan. Havittiin 0-21 :) Mutta mitas pienista, kivaa oli katsoa ja kannustaa. Perjantai paivan koko koulu ja kaupunki oli ihan sekaisin. Jalkapallo todellakin on iso juttu taalla ja illan pelia odotetaan aina kuin kuuta nousevaa.



Lauantaina sain nukkua piiiiiiitkaan <3 Paivalla katselin vain telkkaria ja surffailin eri kanavilla (joita loytyy muuten n. 50kpl). Iltapaivalla olin tytsykoitten kanssa Skypessa =) Hahha, saivat puhua hostiskan kanssa. Dad esitteli suomenkielen taitojaan! Illemmalla mentiin Sky vuelle, joka on siis drive-in leffateatteri. Katsottiin Final Destination ja timetraveler's wife. Ensimmainen leffa oli sanoisinko outo. Yllattavan hyva, mutta outo. Paat irtoili ja veri lensi.
Timetraveler's wife oli ihana! Paras leffa jonka olen nahnyt vahaan aikaan. Kaykaa ihmeessa katsomassa, sitten kun se tulee Suomeen! Vai onko se tullut jo?

Tanaan aamulla kirkkoon (syomaan). Taalla on aina lapsille sellainen vahan niinku pyhakoulun tapainen samaan aikaan, niin kavin sitten siella, koska mun hostvanhemmat piti sen tana sunnuntaina. Siella vaan puhuttiin ihmeista ja sain esittaa halvaantunutta, joka sai kavelykyvyn takaisin. Lopuksi vaan laulettiin elainlaulu.
Heti taman jalkeen oli kirkon jarjestama "back to school" BBQ -juhla koululaisille. Kavaisin sitten siella akkia, ei ollut paljoa aikaa, KOSKA tadah - lahdin golffaamaan.
Tanaan oli jonkinnakoinen turnaus menossa, joten kavin ensin katsomassa sen. Ajelin siella pelaajien kanssa niilla golfautoilla ja katoin viisaan nakosena ku ne pelasi. Kun turnaus oli pelattu loppuun, paasin ite pelaamaan. Huomatkaa, etta pelasin ensimmaista kertaa elamassani. Yksi turnauksen pelaajista opetti mua. Ja uskokaa tai alkaa - olin tosi hyva! Se oli ihan ihmeissaan, etta en oo muka ikina ennen pelannut. Sanoi, etta jos se opettais mua 3kk ajan, niin musta tulis HYVA, siis tosi hyva. Golf oli aivan sairaan kivaa, oisin voinut pelata koko illan! Ei vitsi, millonkohan sita paasis seuraavan kerran pelaamaan :) Koululla ois tyttojen golfjoukkue, mutta mulla on lukujarjestys aika taynna, niin en tieda, etta onko tilaa sille enaa. Koska haluan todellakin pelata myos softballia. Mutta onneksi tuo golfkentta on ihan tuossa vieressa, niin paasee varmaan aika usein pelaamaan.

Ensi viikko koulussa on Spirit week. Eli nostatetaan yhteishenkea koko viikon, joka paiva on erilainen teema pukeutumispaiva.
Maanantai: Crazy hat -day
Tiistai: Crazy hair -day
Keskiviikko: Jersey day (ala kysy..)
Torstai: Muotia 50-80 luvuilta
Perjantai: Mustaa ja kultaa (koulun varit)

Perjantaina on sitten homecoming :) En ollut ehdokkaana homecoming queeniksi.. :D

Saana

2 kommenttia:

  1. Kuulostaa kivalta :)
    Ookko muuten saanu sieltä hyvin kavereita?
    Entä ymmärräkkö kaikki mitä esim. sun hostperhe sanoo?

    VastaaPoista
  2. Juu oon saanu kavereita ihan kivasti :)
    Ja ymmarran oikeastaan kaiken, valilla saattaa tulla vaan jotain sanoja mita en tajua, mutta kylla ne helposti hoksaa sitten asiayhteydesta!

    VastaaPoista