maanantai 10. elokuuta 2009

sand dunes, shopping, pictures

Okei, ensinnakin onnistuin rikkomaan kameran putken, joten voin ottaa lisaa kuvia vasta kun olen saanut hommattua uuden. Korvaako vakuutus tuollaset jutut, jos en ole tiputtanut kameraa tms? Siella vaan yhtakkia kuulu kolinaa eika se ottanu enaa kuvia.
Perjantaina paastiin sitte tutustumaan kunnolla tahan kaupunkiin ja nahtiin kaikki paikat. Tama paikka on tosi sopo, semmonen pieni ja kotoisa. Population: 9952, jos oikein muistan. Illalla ajettiin hiekkadyyneille, noin 15 min kaupungin ulkopuolella. Vierittiin dyyneja alas ja kaveltiin ympariinsa. Se oli siisti paikka, ihan kuin jossain Saharassa.

Lauantaina ajettiin Erikin (hostveli 21v) kanssa Lubbockiin shoppailemaan. Kaytiin yhdessa ostoskeskuksessa ja se oli iso, joten siella menikin sitten koko aika. Ja kyllahan sielta jotain kivaa loytyikin :) Kengat, muutamat aurinkolasit, toppi.. Oltiin koko paiva Erikin kanssa ja oli kiva tutustua silleen paremmin, koska jatkossa se asuu taalla vaan viikonloppuisin, joten silloin ei ole oikein aikaa.
Tanaan, siis sunnuntaina, heraan siihen etta hostisa tulee mun huoneeseen, laittaa valot paalle ja alkaa molisemaan jotain epamaaraista saksaksi. Mika ihana tapa herata :D Ensin en tajunnut edes miksi pitaa herata jo ennen yhdeksaa. Sitten muistin - kirkkoon. Siis taalla tuo kirkko on jotain niin erilaista. Sellainen sali, joka on taynna ruokapoytia ja kaikki vaan syovat siella donitseja ja valilla lauletaan pari laulua. Se oli ihan jees, naki paljon ihmisia. Ja siella oli yksi tytto high schoolista, johon tutustuttiin, mennaan varmaan huomenna koululle katsomaan niiden lentopalloharjoituksia. Kirkon jalkeen lahdettiin taas vahan kiipeilemaan ja etsimaan luolia seka fossiileja. Oli ISO HAUSKKA (kuten host isa sen sanoo), ajettiin auto huipulle ja lahdettiin kavelemaan alaspain. Onnistuin jopa kolhimaan itseani kiitettavasti, joten uusia arpia loytyy jalleen. Alhaalla oli "joki", jossa ei kylla pahemmin vetta ollut, mutta sen verran, etta siina pystyi kavelemaan. Ja paikka oli taynna savea, josta tehdaan kasvonaamioita kauneushoitoloissa. Joten me tehtiin naamiot aivan ilmaiseksi ja ne oikeasti toimivat!

Kuten saatoitte jo hoksata, hostiska tykkaa opetella eri kielia. Nyt on vuorossa suomi ja norja. Sanavarastosta loytyy jo seuraavat sanat: moi, moimoi, kiitos, suoraan, oikealle, iso, pieni, muki, kenka ja hauska.

Nyt tama tytto lahtee nukkumaan,
Saana

ps. jos kaikki menee suunnitelmien mukaan, musta tulee seniori ja valmistun high schoolista!
pps. kannattaa lukea vakuutusvihkoa, koska mun matkatavarat oli myohassa yli 2h (..) I'm going to get some money !

4 kommenttia:

  1. Ootpa ehtiny jo tehdä paljo kaikkea!!Vähän hassua että sun pitää käydä kirkossa!:D
    Nauti lämpimistä keleistä!!(On suomessaki lämmin toistaseksi,mutta kohta taas viilenee)Ja hei ois kiva skypettää joskus niin laita tekstari joskus ku oot koneella niin tuun skypeen!Muista kirjotella siihen meijänki antamaan päiväkirjaan!!!
    -Elina <3
    Ps.Meillä tuli möksällä vähän ikävä sua, mutta hitusen vaan

    VastaaPoista
  2. Onpa kiva kuulla, että sulla on hauskaa ja olet jo tutustunut niin moniin ihmisiin. Upeaa, että olet seniori!!!! I'm so proud of you:=) Osta mahdollisimman pian se kameran uusi putki(vai pitääkö ostaa koko kamera, ei varmaankaan?), niin saat ottaa kuvia, laita Masteri vinkumaan, niin tulee mun laskuun. Selvittelen vakuutusasiaa sitten myöhemmin. Muista säästää kuitti ihan tuon vakuutuksen varalta. Milloin pääset sellaiseen paikkaan, jossa kameran voi korjauttaa/ ostaa uuden? Teillä näyttää olevan hauskaa siellä, Tonje ei olekaan blondi??

    VastaaPoista
  3. joo yritan tulla johonki jarkevaan aikaan joskus koneelle, etta ootte hereilla siella suomessa nii voijaan skypettaa :D

    no joo varmasti ostan sen putken, taalla lamesassa ei nyt vaan mitenkaan turhan suuret kamerakauppavalikoimat oo. mutta heti ku paasen esim. lubbockiin niin ostan. pelkka putki riittaa. mutta voisin esim wal-martista ostaa sen pikkukameran mista oli puhetta :) ja unohin lenkkarit laukusta !! joten neki pittaa ostaa. Se on blondi kesasin ja ruskeet hiukset talvisin. mutta nyt se on varjanny =)

    VastaaPoista
  4. Heeei saana kuulostaa huipulta! Jos susta tulee senior nii tanssit vissiinki ne pram-tanssit ja kaikki? :D
    Laita lissää kuvia!
    -Ronke

    VastaaPoista