perjantai 7. elokuuta 2009

taalla sita ollaan

Okei ensinnakin, kuten huomatte taalla ei ole 'a' eika 'o' kirjaimia, joten yrittakaa kestaa. Olisi sittenkin kannattanut ottaa oma kone mukaan.. No enkohan selvia!
Eli siis elossa olen, en ole kerennyt kirjoittaa tanne piiiitkaan aikaan mitaan. On kerennyt tapahtua niin paljon asioita, etta toivottavasti muistan kaiken.

Viimeinen viikonloppu Suomessa meni pakatessa, laksiaisjuhlia jarjestaessa seka kavereita nahdessa. Maanantai iltapaivalla sitten jatin Oulun taakse n. 10-11 kuukaudeksi. Oulua paikkana en tule todennakoisesti juurikaan kaipaamaan, ihmisia kyllakin. Maanantain ja tiistain valinen yo lentokenttahotellissa Helsingissa. Tiistai aamuna klo 4.30 oli tapaaminen Helsinkivantaan lentokentalla, josta sitten lahdettiin kohti Frankfurtin kenttaa. Frankfurtin JATTIMAISELTA lentokentalta sitten suunnattiin kohti Chicagoa. Lento kesti yhdeksan tuntia.. Mutta onneksi tuli sentaan yksi hyva elokuva, 17again :D Chicagossa YFU:n ryhma sitten hajosi, jokainen kohti omaa asuinpaikkaansa. 3 muun suomalaisen kanssa lensin Dallasiin, josta jatkoin viela yhden tyton kanssa Lubbockiin. Kun paasin perille Lubbockiin (n. tunnin ajomatka Lamesasta) olin matkustanut noin 23h ja ollut hereilla melkeinpa 30h. No yllatys yllatys laukku ei paassyt perille asti, joten viela meni extra-aikaa kun yritettiin selvittaa missapain maailmaa laukkuni seikkailee..

Ensimmaiset paivat ollaan oltu menossa _kokoajan_, en ole paljon Lamesassa kerennyt olemaan. Ensimmainen paiva oltiin Lubbockissa, haettiin Norjalainen hostsisko kentalta ja ajeltiin ympari West Texasia. Ja tottakai kaytiin Wal-martissa ! my love <3 Auringonlaskua menimme katsomaan vuorelle (no ei se vuori ollut, mutta sellainen kuiteski, you know :D) ja kojootit vain ulvoivat taustalla. Se oli aika siisti hetki.

Toinen paiva meni Midlandissa ja Big Springissa. Aamulla herasin siihen ku mun matkalaukku tuodaan mun huoneeseen <3 Hostisalla oli tyohommia siellapain, joten lahdettiin mukaan ja haettiin samalla Texasin henkkarit. Big Spring oli sellainen luonnonpuisto, jossa oli iso jarvi. VETTA HALLELUJAH ! Texasissa melko harvinainen naky. Kaytiin myos ruokakaupassa.. Meita oli siella vain 4 ihmista, mutta HUH HUH sita ruoan maaraa mika ostettiin :D Kuvia tulossa myohemmin.. (en ole saanut aikaiseksi viela laittaa kuvia koneelle)

Taalla on aivan mahtavaa, kaikki on uutta ja ihmeellista. Texas on melkeinpa taydellinen vastakohta Suomelle. Tykkaan tosi paljon tasta Texasilaisten rennosta elamantyylista ja taalla on tosi siisteja autoja ;) Ja taalla on HOTHOTHOT, kumpanakin paivana lampotila on ollut 38c. Mutta ei taalla niin tukalaa ole kuin voisi kuvitella. Ja ilmastointi pelittaa !

Talo on kotoisa ja huonekkin tosi kiva. Naista myos tulossa kuvia.. Perhe on huippu, vaikka kyllahan maa sen jo tiesinkin. Tykkaan tositosi paljon olla taalla ! Oon ollut taalla vasta 2 paivaa ja nyt on jo kerennyt kotiutua erittain hyvin ja tehda niin paljon. Ja viela 10kk jaljella ! MAHTAVAA

Terveisia Texasista, nyt menen nukkumaan
Saana

2 kommenttia:

  1. Ihanaa, että kaikki on hyvin ja tykkäät olla siellä. Muista nyt nauttia siellä olostasi. Onko tällä kotikoneella Skypeä? Jos on, niin voisin opetella käyttämään sitä. t. äiti

    VastaaPoista
  2. Ei ole skypea siina, kaske Pekan ladata ! Ja loysitko mikrofonin ?

    VastaaPoista