perjantai 5. helmikuuta 2010

kuulumisia =)

Wou, aika taas menee niin nopeasti, etta sita ihan melkein unohtaa taman blogin olemassa olon. Sooorii! Mutta eipa tassa onneksi mitaan maata mullistavaa olekkaan tapahtunut :)

Viime viikon perjantaina meilla oli koulussa peprally koripallopelin vuoksi! Aikataulu oli eri kuin normaalisti, etta iltapaivalla jaa 45min aikaa peprallyyn, eli 4minuuttia saatiin pois joka tunnilta. Keskiviikkona koulun seinille alkoi ilmestya ilmoituksia "our mascots gone missing" , jossa kerrottiin miten meidan Golden Tornado oli tullut "tunnistamattoman lentavan esineen" kaapatuksi. Pyydettiin pitamaan silmat ja korvat auki kaikenlaisia havaintoja varten.

Eli yllatysyllatys - teema oli ufo/men in black. Alussa koulun rehtori piti oikein virallisen puheen, jossa kertoi, etta meidan maskotti on kadonnut! Sitten alkaa musiikki jytisemaan, ja kaksi koulun miesopettajaa ovat pukeutuneet henkivartijoiksi, jotka taluttavat tornadoa lavalle.



Cheerleaderit olivat nahneet paljon vaivaa ja opetelleet men in black musiikkiin tansseja. Ja tottakai ohjelmassa oli myos luokka-asteiden valinen huutokilpailu. Katsottiin kenesta lahtee eniten aanta, ja kylla musta tuntuu etta seniorit vei sen kilpailun 100-0 :)

Illalla tottakai pelia katsomaan, kerkesin kyllakin nahda vain varsity pojat. Mutta hieno voitto tuli, yippeee!! Ja yllattavan paljon oli oppilaita kannustamassa, en ollut koskaan ennen kaynyt high school koripallo pelissa, niin olin aika yllattynyt!

Lauantai aamuna herattiin 7 aikoihin ja suunnattiin isantaperheen kanssa nokka kohti Carlsbad Cavernseja, New Mexicossa. Voitte katsoa merkintaa syksylta, jossa on jotain juttua tuosta paikasta. Talla kertaa mentiin opastetulle kierrokselle siella luolassa, mentiin isolla ryhmalla, niin edettiin hiiiitaaastiii eteenpain. Kuultiin paikan historiaaa, miten joku 16v poika 1900-luvun alussa naki satojen ellei jopa tuhansien lepakkojen lentavan luolasta ulos, han luuli nakevansa tulipalon ja meni tarkastamaan tilanteen. Han hyppasi sisaan pilkkopimeaan luolaan ja tutkiskeli paikkaa, ja myohemmin sai valokuvaajan vakuutettua paikasta ja tulla ottamaan kuvia. Kun kuvat julkaistiin, paikka sai julkisuutta ja siita tehtiin national park.

Kaytiin myos toisella opastetulla kierroksella, jossa oli tilaa vain 8 ihmiselle. Se oli sellainen vaikeampi kierros, jossa meidan piti kiiveta ja ryomia paljon ahtaissa tiloissa, paastaksemme "white giant huoneeseen" . Meidan piti pitaa kyparoita paassa ja polvisuojia jaloissa. Semmonen extreme kierros, tykkasin :D Yksi oppaista loi jalkansa johonkin teravaan kiveen ja sai syvan haavan siihen, alkoi menna jonkinnakoiseen paniikkiin/shokkiin, ja tuskin pystyi saamaan sanaa suustaan koska oli niin jarkyttynyt, joten hanen piti kaantya takaisin. Tama kierros kesti melkein 4tuntia.

Kotimatkalla kaytiin syomassa kiinalaisessa ja kaytiin parissa kaupassakin siina :)

Talla viikolla satoi PAAAALJON , tiet melkein tulvivat ja vetta kaikkialla. Softball kentallekkin paasy evattiin koska se tulvi. Kaikkien muiden lahialueiden koulujen koulupaivat peruttiin tai ainakin viivastyivat PAITSI MEIDAN :( Pelkastaan eilen tuli melkein 2 inchia (n.5cm) vetta. Siina sitten pitaa keksia jotain muita paikkoja missa treenata softballia, koska harjoituksiahan ei peruta (paitsi eilen kylla) :D Yksi paiva oltiin koulun kaytavalla.... Ja muutamana liikuntasalissa.


Mina , Tonje ja Andre joskus vuonna pottu


Lamesa ylpeana esittaa - koripallo-ottelun halftime show! Nauroin niin pahasti etta tarisin vain penkissa ja kuvien ottaminen vaikeaa :DD Ensimmainen biisi oli "Girls just wanna have fun" (hoksaa, etta joukossa noin 6 poikaa). Tuskin kaikki noista pikkusista osasivat edes viela kavella. Tekivat kuperkeikkoja muuten sillain, etta ne tatit laitto ne istumaan matolle ja pyorittivat ympari! Niilla lapsilla ei ollut niinkun aavistustakaan mita olivat siella tekemassa, istuivat vaan matolla ja vilkuttivat kun tatit pyorittivat ympari ja ympari :D

Saana

4 kommenttia:

  1. tosi kiva että jaksat pitää tätä blogia! itselläni on ehkä mahdollisuus lähteä ensivuonna vaihtariksi amerikkaan ja tästä blogista on ollut tosi paljon apua nyt kun olen yrittänyt etsiä mahdollisimman paljon tietoa vaihtarina olemisesta :) olen myös alkanut itse miettiä pitäisikö sitten jos lähtö koittaa niin alkaa itsekkin pitää tälläistä blogia, sillä uskon että on varmasti paljon muitakin jotka kaipaavat rohkaisua päätöksessään ja tälläisistä blogeista sitä saa kun kuulee oikeita mielipiteitä sellaiselta joka juuri nyt on vaihtarina ja osaa todella kertoa minkälaista se todellisuudessa on! :) jatka samaan malliin, tää on tosi hyvä blogi:):)

    VastaaPoista
  2. Kiva, kun maltat aina välillä päivittää tätä blogia, vaikka varmasti on kamalasti muutakin tekemistä. Oon aina ihan onnessaan, kun oot kirjoittanut tänne:))

    VastaaPoista
  3. kiitos kiitos, kiva kun kelpaa ja on apua tasta blogista :) itsellekkin hyva keino sitte myohemmin kelailla taaksepain ja lueskella mita kaikkea sita sitten onkaan tapahtunut taman vuoden lopussa :D
    ja rohkaisen kylla lahtemaan jos on mahdollisuus, ehdottomasti! eika se blogin pitaminenkaan ole paha idea ;)

    VastaaPoista
  4. On tosi mielenkiintoista lukea kaikkia noita juttuja, alan jo vakavasti harkitsemaan vaihtariksi lähtöä :D
    Epäreilua, että teillä on koulussa tollasia kaikkia hauskoja päiviä :'D Miksei täällä Suomessakin järjestetä tollasia?

    VastaaPoista