perjantai 22. tammikuuta 2010

pikaista paivitysta :)

Heippa,
ajattelin tassa aikani kuluksi vahan jotain kuulumisia kertoa.
Hyvaa kuuluu! Tama viikko on mennyt tosi nopeasti, ainakin jos viime viikkoon vertaa. Viime viikon perjantaina ei ollut koulussa normaalia opiskelua lainkaan, sen sijaan meilla oli Aim HIGH paiva. Se on tapahtuma jossa yritetaan saada oppilaita tahtaamaan korkealle tulevaisuudessa ja antaa inspiraatiota elamaan ja opiskeluun. Oli entisia huumeaddikteja, jengilaisia ja jos minkanakoisia puhujia kertomassa menneisyydestaan ja omista virheistaan jne. Paiva loppui tapahtumaan salissa, jossa oli kaikkea autoiluun liittyvaa. Leadership class oli tehnyt videon "texting&driving" vaaroista joka oli paassyt televisioon asti. Lisaksi puhumassa olivat vanhemmat, jotka menettivat tyttarensa viime syksyna onnettomuudessa, seka eras tytto joka selvisi onnettomuudesta 2 vuotta sitten.

Viikonloppu meni nukkuessa ja leffassa kayden.

Tonjen kanssa ollaan tosiaan liitytty "winter guard" tanssiryhmaan. Tai no siis.. Se ei ole tanssiryhma. Mutta siella tanssitaan. Se on enemman lipun pyoritysta! Kuulostaa tosi tyhmalta, mutta sita on vaikea selittaa :D Se on koulun jarjestama, kerran viikossa harjoitukset ja me jarjestetaan tanssishow kevaalla, eli sita varten harjoitellaan. Se on tosi kivaa, saa nyt vaan nahda miten aikataulut menee softballin kanssa.

Softball kausi alkaa virallisesti huomenna! JAiks, ensimmainen peli on helmikuun 6.pv
Tanaan kaytiin vahan lyomassa palloa koulun jalkeen ja haettiin treenivaatteet kentan varastosta.

Kavin eilen kampaajalla! Varjasin takasin tummanruskeaksi ja leikkasin vahan kerroksittain yms (: Koulussa osa katsoi mua eka tosi pitkaan sitte jotain tulivat sanomaan "ai se oot sina, en meinannu tunnistaa!"
emmaa nyt niin erinakoinen ole hei! Haha, mutta ihan hauskaa kylla.

Onnea Elina 18v taallaki hihi <3

Sori randomjuttua,
Saana

4 kommenttia:

  1. Moikka! Tosi kiva lueskella tätä sun blogia kun oli itelläkin toiveissa lähteä vaihtariksi! Hyvää jatkoa sinne ja sitten tänne myös :)

    VastaaPoista
  2. Oii, tulee niin hinku vaihtariksi USAan kun luin tätä sun blogia! Olitko muuten hyvä enkussa ennen kuin menit sinne? Koska vähän mietityttää että miten pärjäisin pelkällä enkulla, mutta siinähän sitä oppii, eiks niin? :)

    VastaaPoista
  3. Mooi, kiitti, kiva huomata, etta tasta blogista on apua ihmisille :)

    Enkun numerot aina pyorineet 7 ja 8 valissa, eli en mikaan tahtioppilas ollut. Ja pari eka paivaa meni vahan viela totutellessa, piti miettia pitkaan, etta miten mikakin sanotaan. Mutta kun lopettaa tuon ajattelun, kielitaito kehittyy ihan itsestaan kuin hetkessa. Aivan varmasti suomalainen peruskoulun kaynyt oppilas englannillaan parjaa :) Ja joka paiva oppii enemman!

    VastaaPoista
  4. Kiitos Saana!!(sori huomasin vasta nyt :DD)Ja oon tosi ylpee susta ku liityit tanssiryhmään!!!:D
    -Elina

    VastaaPoista