sunnuntai 8. marraskuuta 2009

halloween

Viime viikonloppuna juhlittiin halloweenia kunnon amerikan tapaan!
Viime viikon tiistaina alettiin koristelemaan oppilaskunnan jarjestamaa haunted housea (en oo oppilaskunnassa, mutta anyways)! Tarkoitushan siis oli kerata rahaa tuleviin tapahtumiin.
Se jarjestettiin sellaisessa vanhassa isossa peltirakennuksessa, tuli mieleen joku tehdas. Mutta oikeasti se taisi olla joku elainteurastamo tms :'D
Jokaiselle vuosiluokalle oli oma osio talossa, ja seniorit oltiin klovneja! Ei ollut kovin klovnimainen koristelut, mutta kylla siita silti hieno tuli. Tiistaina meita oli vain mina, Tonje, Tyler ja Andrew koristelemassa ja saatiin aikaiseksi enemman kuin muut muina paivina yhteensa. Mutta joo, sita koristeltiin aina iltaisin.
Perjantai iltana mentiin Kelseyn luokse maalaamaan naamat ja muutenkin valmistautumaan. Ajettiin makkarin drive-iniin hakemaan juomista, kattoivat myyjat muuten aika pitkaan :D Vahan ennen seitsemaa mentiin meidan haunted houseen. Ihmiset olivat oikeasti panostaneet asuihinsa ja maskeerauksiinsa, uskomattoman hienoja oli osa niista.
Tasan seitsemalta valot sammutettiin ja ensimmainen ryhma tuli sisaan. "oppaat" kierrativat ryhman kerrallaan talon lapi ja oli hauskaa saikytella ihmisia. Osa ihmisista kiljui koko kierroksen ja loput oli jotain 14v jatkia, jotka kulkivat vaan kadet taskussa cooleina. Lopeteltiin 11 aikoihin.

Lauantaina oli sitten se oikea halloween paiva! Nukuin ensin pitkaan ja herasin sopivasti katsomaan disney channelilta halloween elokuvia :D Iltapaivalla oli vuorossa elamani ensimmainen pumpkin carving! Se oli yllattavan vaikeaa ja sotkuista hommaa, mutta pakkohan sita oli kokeilla. Istuin ulkoportailla kaivertamassa sita, niin alkoi ensimmaiset Trick Or Treat lapset kiertamaan vanhempiensa kanssa. Ovella kavi kaikkea pikku apinoista jopa Michael Jacksoniin!
Vahan ennen viitta Kelsey tuli hakemaan mut+Tonjen ja ajettiin Downtowniin, jossa jarjestettiin Halloween tempaus. Mentiin katsomaan Kaitlinia, joka oli vahan niinkuin toissa siella ja muutenkin kierrettiin akkia se lapi.
Illalla uudestaan haunted houseen.

Voin kertoa, etta aivoihin sattuu kirjoittaa suomeksi. Saattaa huomata tekstista.



My masterpiece <3 vareissa joku vikana, mutta ei anneta sen hairita + naytan aasialaiselta



ihan normaaleita ihmisia!







1 kommentti:

  1. Oispa suomessaki jotain tollasen haunted hausen tapasta, kuulostaa tosi kivalta : D

    VastaaPoista