tiistai 2. maaliskuuta 2010

10-2 !!

Nyt alkaa kylla huolestuttavan softball painotteiseksi tama blogi menna, mutta ei anneta sen hairita!
Torstaista lauantaihin oli Lubbockissa, Lubbock Christian High Schoolin jarjestama turnaus. Torstaina meidat released tunnilta (voi suomen kieli oikeesti :-DD) siis paastettiin lahtemaan ensimmaisen tunnin jalkeen. Mulla oli mukana vain kaikki tarvittava turnausta varten ja kun menen bussiin, niin valmentaja sanoo "joo, et voi nyt tulla mukaan, koska koulu ei halua, etta missaat koulua, jos et pelaa" ???? no tuotaaaah, kiitos kun kerroitte ajoissa. En siis pelannut jalkani takia. Kaytiin siina sitten mutka kotona, koska mulla ei tosiaan ollut mitaan tarvittavia juttuja koulua varten.. siinapa se meni koulussa sitten se paiva.. tytot onneksi voittivat sen matsin!
Perjantaina tytot lahti taas Lubbockiin, kun mina jain kouluun.. voittivat kummatkin pelit WOOWOOO ! Illalla menin hengaileen Sonicille kavereitten kanssa =)
Lauantaina vihdoin paasin Lubbockiin "koska se ei ole koulupaiva" jjooo.. Lahto oli aamu kuudelta, mahtavalla keltaisella koulubussilla tietenkin! Ensimmainen peli oli 8am, havittiin se 2-1 :( aijjaijjai, missattiin paikka finaalissa, mutta se varmisti meille paikan pronssiottelussa kuitenkin. Meilla oli sellaiset 8 tuntia luppoaikaa ennen seuraavan pelin alkamista. Mentiin shoppaileen, syomaan, leffaan, shoppaileen. Puolet menivat kattomaan sen Valentines day leffan ja puolet sen When in Rome. Kavin jalkimmaisessa ja oli tosi hyva, sairaan hauska :D Kunnon chickflick. Meidan leffa loppui aikaisemmin, ja tytot loysivat kolikoilla toimivan tanssipelin. Oli ihan sairaan hauska kattoa kun Sam ja Meranda ihan tosissaan yrittivat tanssia siina ihan hikipaissaan hehe. Ja Meranda on viela niin hauska muutenkin, ja sen piti koko ajan tehda jotain aaniefekteja (JOJJJJOOOO, VIIiiuuu, TTTIIiiiuuu, AGH, GAGGH).
Kun ajettiin takaisin pelipaikalle huomattiin, etta meillahan oli siella kunnon fanijoukot. Monet opettajat ja oppilaat olivat ajaneet katsomaan meidan pelia, joten pakkohan meidan oli voittaa, kerta meita varten olivat ajaneet. Peli alkoi myohassa, koska edellinen peli venyi ja venyi ja venyi, kun tulostaulu naytti jo 16-2, tuomari lopetti pelin (se on joku saanto). Joten vihdoin saatiin aloittaa 7:30pm suunnilleen. Kun peliaika oli ohi, tilanne oli 5-5. Joten "jatkoajalle" mentiin, ja taparasti voitettiin! Voitto kuin voitto, kylla me se ansaittiin, niin kovasti taisteltiin sita pronssia varten! WOOHOO :)

Joten : ottelut talla kaudella 10 voittoa - 2 haviota

GO TORS!

kiitti hei,
Saana

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti