keskiviikko 18. marraskuuta 2009

kuulumisia + joulukuusi !

Heippahei, tassa vahan kuulumisia noin viikon ajalta.
Koulussa on Gap&Gown tilaukset laitettu menemaan, thanksgiving breakia odotetaan, testeja ja quizeja harva se paiva. Viimeiset 6 viikkoa ennen joululomaa menossa! En voi uskoa, etta melkein puolet jo tasta high school vuodesta mennyt, en mitenkaan.. Tammikussa kun softball season alkaa, niin aika tulee menemaan niin nopeasti, kun pelataan melkeinpa joka viikonloppu.

Keskiviikkona saatiin tulokset TAKS testeista... Noh... tuota... :D Matikka meni lapi! Siinapa se. Enkku tulokset pitaisi tulla talla viikolla, se meni varmasti lapi. Maaliskuussa historia ja science uuteen yritykseen. Siihen on pitka aika onneksi viela.
Perjantaina mentiin suoraan koulusta Kimberlyn ja Rubyn luokse, hengailtiin siella parisen tuntia. Kimberly halus suoristaa mun hiukset, se ei uskonut, etta siina voisi menna 45 minuuttia. Noh, kylla siina meni =D tulipa sekin todistettua. Seitseman aikoihin lahdettiin leffaan katsomaan Paranormal activity. Oli hullun pelottava, varsinki se loppu =((

Lauantaina lahdettiin hakemaan joulukuusi!! Ajettiin melkeinpa 4 tuntia Cloudcroftiin, New Mexicoon. Shoppailtiin vahasen, en kylla ostanut kuin 2 joululahjaa. Sitten kaytiin ottamassa virallinen family picture :DDD Ei ehka ole sellaisia kuvia, niinkuin yleensa ajatellaan perhekuvien olevan. Mutta hauskaa oli. Pukeuduttiin 1930-luvun gangstereiksi !



Niin tosiaan, se joulukuusi. Ajeltiin metsaan ja yritettiin metsastaa taydellinen joulukuusi. Meita oli 5 ihmista ja jokainen ehdotti eri puuta ja niissa kaikissa oli aina jotain vikana. Liian iso, liian pieni, liian monta haaraa, liian "laiha". Lopulta loydettiin se taydellinen! 12feet korkea (=4m) ja noin 8feet levea (=2.5m). Jep se on JATTIMAINEN. Laitettiin se sitten auton katolle ja eikus ajelemaan takaisin kotiin. Sunnuntaina siirrettiin kaikki huonekalut tielta ja raahattiin se puu sisalle! Hahaa ja nyt se vie melkein puolet olohuoneesta. Hostiska sanoikin, etta "alkaa luulko, etta tama on amerikkalaista kulttuuria, tama on meidan perheen kulttuuria" =D

3 kommenttia:

  1. Hyi miten uskalsit käydä kattoon paranormal activityn?!Tuo perhekuva on aivan ihana!!
    -Elina

    VastaaPoista
  2. Tätä sun blogia ois kiva lukee, mutta postauksia tulee TOOOOOSI harvoin :(

    VastaaPoista
  3. "Nyt täällä asustellessa yritän sitten kirjoitella tänne kuulumisiani niin usein kuin mahdollista!"
    lukee tuolla oikealla. Kirjoitan niin usein kuin vain pystyn, mutta se ottaa oman aikansa kirjoittaa postaus + en halua viettaa vaihto-oppilas vuottani koneella istuen 24/7. Joten, postauksia tulee kun niita on tullakseen. Tyytykaa siihen, mutta kuten sanoin (ja varmaan postauksistakin huomaa) taalla on paljon tekemista, eika aikaa aina vain yksinkertaisesti loydy. Nytkin on suunnitelmissa kirjoittaa postaus parilta viikolta, ja jos hyva tuuri kay se saattaa tulla talla viikolla. Just live with it.

    Ja Elina haha se leffa oli ihan hullun pelottava =D !! en tiija miten uskalsin.

    VastaaPoista