perjantai 3. heinäkuuta 2009

alle 5 viikkoa <3

Nyt voisin taas tännekkin jotain kirjoitella. Heinäkuun alku jo, ei voi olla totta! Mihin on vierähtänyt kuukausi? Nopeeta menee aika kyllä, hui kamala jos (no ok, KUN) vaihdossa sitten menee aika samaa vauhtia, ellei vielä nopeampaa.. Alkuviikosta tulin Lontoosta kotiin, olipa kyllä kivaa! Shoppailin, kiertelin ympäri Lontoota ja kuuntelin Bruce Springsteenia (kirjotetaanko noin?) Hyde Parkissa, keikka-alueen ulkopuolella.

Huomenna sitten 4th of July, eli Jenkkien itsenäisyyspäivä. Tai joku kansallispäivä, mistä minä tiedän. Ja vihdoin ja viimeinen hostperhe sitten saapuu tänne Ouluun :-----------) Eli huomenna pikkuisen ennen keskiyötä tulevat junalla Norjasta. Sunnuntain ja maanantain ohjelma vielä vähän auki, mutta kyllä mulla on jo jotain mielessä.

Nyt pitäis tarkistaa vielä kaikki viisumipaperit ja maksut, koska ensi viikon perjantaina on se haastattelu Helsingissä suurlähetystössä. Tekemättömien asioiden lista on vieläkin aika pitkä, siis lähtöön liittyvien asioiden kohdalla. Eihän tässä ole enää kuin 31 yötä :o Samaan aikaan ihanan paljon, mutta samalla ihanan vähän.

Nyt meen siivoamaan vaatekaapin ja melkeinpä joudun valitsemaan vaatteet jotka otan mukaan! Loput sitten kirppikselle.

Viikonlopun jälkeen lisää,
Saana

2 kommenttia:

  1. voijj, ei tänne oo monikaa laittanu viel kommentteja :S kiva seurata oman isosen matkaa usaan, ku mun isosisko lähti myöski sinne.. tosin se lähti sinne aupairiksi.

    vois alkaa seuraan tätä blogia :)

    t. yks toine hanna.

    VastaaPoista
  2. toivottavasti päivittelet usein blogia siellä :)

    VastaaPoista