tiistai 9. kesäkuuta 2009

lähestyy, lähestyy

Lähtö lähenee koko ajan, 55 yötä enää :O Oikeastaan 54, koska joudun lähtemään Helsinkiin jo edellisenä päivänä. Eka kertaa kun kirjoitin oli jäljellä vielä 99 yötä! Jos tämä loppuaika menee yhtä nopeasti, niin kohtahan sitä jo istutaan lentokoneessa. Lentotiedothan pitäisi tulla ens viikolla!
Oon tehnyt jo vähän (no okei, aika paljonkin) listaa siitä mitä pitää muistaa pakata. Laukkuja ja kenkiäkin olen jo yrittänyt sillä silmällä katsella, että mitkä otan mukaan ja mitkä jätän Suomeen. Mutta aivan liian vaativa tehtävä, varsinkin kenkien kohdalla mahdottomuus! En osaa myöskään arvioida kuinka paljon tarvitsen vaatteita mukaan. Onneksi oon nyt jo alkanut miettimään asiaa vähän, ei tule sitten _niin_ suuri paniikki kun pitää oikeasti pakata.
Isäntäperheen tuliaiset vieläkin auki, hmhp.. juustohöylä on ostettu, ei muuta :D Joku Suomi-kirja vois olla kiva ja vaikka just jotain perus fazeria.. Kohta kuitenkin huomaan, että on elokuun alku, enkä ole saanut mitään aikaiseksi!
Tänään täytin melkein kaikki viisumipaperit netissä, enää pari jäljellä. Viralliset viisumivalokuvatkin on jo hommattu (ette halua tietää hintaa 4 valokuvalle...).

Nyt pitäisi kesällä muistaa:

1) no hmm PAKATA

2) valokuvailla Oulua yms. ja teettää kuvia sinne mukaan

3) muuttoilmoitukset, pankkikortit, SATSin irtisanomiset tms

4) viedä vaatteet (joita en ota mukaan) kirppikselle :'( rankkaa

5) säästää rahaa! ja olla ostelematta mitään(joo...) , koska siellä on AINAKIN puolet halvempaa

6) unohtui nyt kaikki tärkeimmät tottakai !

7) ainiin, varaa Oulu-HKI lento

Hei nyt ihmiset, täällä on käyny 44 ihmistä (:---D) ja yks ainut kommentti! En syö teitä, jos kommentoitte jotain, päinvastoin! Ois vaan kiva tietää ketkä täällä käy :-----------) eli KOMMENTOIKAA jookos

xoxo Saana (haluan lähtä jo!)

ja kesäkin sais pikkuhiljaa tulla

vois kuvia joskus laittaa tänne !

AINIIN pitäis kirjoittaa oikea kirje isäntäperheelle ja laittaa sinne jotain pientä kivaa sisään, sieltäpäin on jo tullut kaks kirjettä

5 kommenttia:

  1. mäkin lähen vaihtoooo ! mäkin haluun lähtee jo. haluan !!! meen iowaa: ))))

    VastaaPoista
  2. Mä lähen ens vuonna (2010) vaihtoon. Mulla on se aluevalintana etelävaltiot, eli siinä on myös Texas. Kerro sit et minkälainen ilmasto siellä on ja ota kuvia tännekkin. En jaksa oottaa et pääsis itekkin sinne. :)

    VastaaPoista
  3. ooi kivaa muitakin vaihtareita! =)

    Niimpä, ei kyllä jaksais enää odottaa, mutta joka päivä lähempänä hei!

    YFUlla ei varsinaista aluetoivetta saanut tehdä, mutta silti oli Texas toiveiden kärkipäässä, eli tosi hyvä tuuri kävi kyllä :)
    Joo tulee kuvia sitten, varmaan aika paljonkin! Ja säätilathan siellä on KUUMAT, nyt varsinkin kesällä joka päivä sellaista 36 astetta.. No vuosi saattaa tuntua pitkältä ajalta odottaa, mutta se tulee menemään NIIIIN nopeasti ettet huomaakkaan :D varsinkin jos olet nyt lukioon/amikseen siirtymässä, niin vielä tuplasti nopeampaa menee, kun on niin paljon kaikkea uutta :)

    VastaaPoista
  4. JOO KOMMAAN ETTÄ MUISTA VAATTEET TULEN OSTAMAAN NIITÄ=);)-riinau

    VastaaPoista
  5. saana kyllähän me tää oulun valokuvaaminen hoidetaan!tulee edustavia kuvia...
    -Elinaaaa

    VastaaPoista