torstai 29. huhtikuuta 2010

Green Day - Time of your life



Another turning point;
a fork stuck in the road.

Time grabs you by the wrist;
directs you where to go.

So make the best of this test
and don't ask why.

It's not a question
but a lesson learned in time.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

So take the photographs
and still frames in your mind.

Hang it on a shelf
In good health and good time.

Tattoos of memories
and dead skin on trial.

For what it's worth,
it was worth all the while.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

(music break)

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life.

It's something unpredictable
but in the end it's right.
I hope you had the time of your life

lauantai 24. huhtikuuta 2010

elamaa

Heii kaikki:)
Viime viikot ovat olleet melko normaaleja. Koulussa alkoi maanantaina viimeinen jakso. Ensi viikolla meilla on koulua vain maanantaina, muina paivina aloitetaan 1:40pm. Sen jalkeen 3 viikkoa koulua ja loppukokeet, jos ne pitaa ottaa.. Eli alle 20 koulupaivaa jaljella. Ei sita viela voi kasittaa:)
Viime viikolla hostiskan vanhemmat olivat taalla koko viikon ja lauantaina mentiin LUbbockiin jenkkifutis otteluun ja Prom dress ostoksille! Uskokaa tai alkaa mutta mekko loytyi jo heti ensimmaisesta kaupasta. Laitoin sen varaukseen ja kavin loput kaupoista lapi, mutta ei loytynyt toista jonka olisin halunnut. MUn mielesta se on tosi natti, aion kayttaa ensi vuonna sitten Wanhoissa. Maksoi vain noin 55 euroa!! :)


mun mekko! ja uusi naama

Viime viikolla satoi ihan kauheasti, kadut tulvivat ja puistot muuttuivat jarviksi. Taalla ei katsokaas ole kaduissa viemareita, koska "ei niille niin paljon kayttoa olisi" ...
Eilen ukkosti ja tanaan on tuuuuulista saata taas.

Koulussa ilmottauduin Powder Puff jalkapallo otteluun. Kaikille teille jotka ette tieda mika se on:
Powder Puff on joka vuotinen perinne, jossa Seniori tytot haastavat Juniori tytot amerikkalaisessa jalkapallossa. Oikeasti jalkapalloa pelaavat pojat toimivat valmentajina ja cheerleaderitkin ovat poikia (pukeutuneina tytoiksi!) :)

Toukokuu tulee olemaan taynna ohjelmaa. Totta kai prom! Myos "senior slideshow" jossa on kuvia kaikista senioreista, vauvasta tahan paivaan saakka. Lisaksi tietenkin Powder Puff. Koulun Talent Show. Senior seinan maalaus (Taalla Lamesan keskustassa on seina, johon seniorit maalaavat joka vuosi nimensa tosi hienosti, kunnes seuraavana kevaana uudet seniorit tulevat ja maalaavat paalle), se on kaikille senioreille tosi tarkea juttu taalla. Seniorit-Juniorit lentopallo ottelu. Tuossa jotain kouluaktiviteetteja jotka akkia tulivat mieleen :D

Huomenna on viimeinen YFU tapaaminen. Camping weekend johon tulee paljon oppilaita :) Siella kaydaan lapi kaikki asiat kotiinpaluuseen liittyen ja "wrap up" tama vuosi kokonaisuudessaan ja viela viimeisen kerran nahda toisten vaihtareiden kanssa. Yritan kylla nahda vaihtareita niin paljon kuin mahdollista viela taman tapaamisenkin jalkeen varmasti!

Hui en ole vielakaan kirjoittanut paasiaisesta! Ensi viikolla sitten, nyt pitaa menna pakkailemaan viikonloppua varten ennen kuin lahden Kimberlyn kanssa leffaan :)

Saana

maanantai 12. huhtikuuta 2010

viikonloppu

Lauantaina oli ihana nukkua vahan pidemaan pitkan viikon jalkeen. 11:30am aikoihin Kelsey soitti ja kysyi jos haluan lahtea paivaksi ranchille. Oc Ranch on noin 45 minuutin ajomatkan paassa Lamesasta. Kelseyn perhetutut omistavat sen ja heilla on siella 4 jarvea, joten paatettiin menna uimaan ja kalastamaan :-D Siella oli Mina, Kelsey, sen pikkusisko Kara, pikkuveli Aaron (lempinimeltaan Nemo), aiti Stacey ja aidin kaveri Teresa. Ha ha talviturkki lahti! Sehan lasketaan, koska vesi oli kylmaa!


kalalla


Mina, Kelsey ja sen pikkusisko Kara :)

Eilen, eli sunnuntaina meilla kavi vieraita! Meijjan aiti oli vaihtarina joskus viime vuosisadalla ;-) Pohjois-Dakotassa. Ja sen hostvanhemmat asuu talvet Arizonassa ja nyt ne ajelivat kesaksi takaisin pohjoiseen, ja pysahtyivat matkalla taalla Texasissa. Bob ja Mary ovat suunnilleen 80 vuotiaita? Kaytiin syomassa ja ajeltiin ympariinsa ja naytettiin Lamesan mahtavia nahtavyyksia! Oli oikein kivaa =)

Saana

perjantai 9. huhtikuuta 2010

:-D

onhan taa jo huono vitsi! Koulun koneilta on suurin osa nettisivuista estetty, kuten facebook, hotmail, myspace jne. Noh, nama 8 kuukautta olen ollut varma, etta niin on blogspotkin. Mutta ei!! Ensimmaista kertaa kokeilin kirjautua sisaan ja onnistui. No taman takia alkaa varmastikkin enemman blogiteksteja tasta lahin ilmestya, koska mulla on joka paiva viimeinen tunti "study hall" tietokone luokassa, joten mika olisikaan parempaa aikaa paivittaa blogia.
Oli ihan pakko jakaa tama uutinen teidan kanssa :-D

terveisin, tyhma

torstai 8. huhtikuuta 2010

april

10 viikkoa. Tiedan ettei nain saa ajatella, ettei saisi laskea paivia, vaan yrittaa elaa jokainen paivista taysilla, while this lasts. Mutta ei siita mihinkaan paase - 10 viikkoa kotiinpaluuseen. Luin juuri lapi vanhoja blogimerkintoja viime kevaalta. Olin innostunut, kun oli enaa 10vko lahtoon! Nyt enaa sama aika Suomeen paluun kanssa. Uskomatonta. Samalla ahdistaa ajatuskin, mutta samalla olen aika utelias nakemaan, mita kaikkea siella onkaan tapahtunut. Mitka asiat ovat muuttuneet, miten totun takaisin Suomalaisiin tapohin, miten kestan ajatusta lukioon paluusta.. Miten kestan ajatusta siita, etta tama vuosi on ohi. Pari kolme kertaa olen nahnyt suoraansanottuna PAINAJAISIA Suomeen paluusta. Noh elama jatkuu, onneksi on viela 10 viikkoa, aion ottaa kaiken irti! :)
Olen aivan taysin Teksasilaistunut! Tama ajatustapa ja kaytannot ja kaikki vaan sopii mulle niin taydellisesti.
Nain syvallista matskua tanaan,
nyt kevyempiin aiheisiin!
Kevat tuli yhtakkia. Noin kuukausi sitten, yksi aamu vain herasin ja oli lammin! Sen jalkeen lampotilat ovat paivittain pysyneet siella +25-30c. Rusketustakin on jo alkanut keraantymaan mukavasti :)
Prom meilla on vasta toukokuun puolivalissa, 2 viikkoa ennen valmistujaisia. Se on koulussa yksi suosituimmista puheenaiheista. Mulla on jo deittikin sinne, yksi mun parhaista kavereista taalla, ja kun han pyysi, niin miksipa ei! Saatan menna myos toisen koulun (Klondike) promiin, joka on toukokuun ensimmainen paiva. Yksi kaveri kirkon nuorten ryhmasta kay sita koulua, niin mennaan ehka Tonjen kanssa sinnekkin :) Mekon etsinta on kovassa vauhdissa. Olen nahnyt unta mun prom mekosta jo kahdesti ja kummallakin kerralla se oli samanlainen! Se on aivan unelma mekko, joten selva merkki, etta sellaista pitaa etsia. Googlettamalla loysinkin jo yhden 99% taydellisen, hintakin aika korkeahko..
Tassa linkki kuvaan! http://farm4.static.flickr.com/3468/3258335444_2d92cedc4f.jpg

Senioreiden Graduation odotus on korkealla! Vihdoin ja viimein lapaisin kaikki TAKS testit, joten nyt valmistun 100% varmuudella. Aivan mahtavaa! Koulua on enaa noin 7 viikkoa, senioreilla ei edes noinkaan paljoa. Gap&Cownit pitaisi saapua noin kuukauden sisaan.

Lopetin softballin joku aika sitten. Loukkaantumiset johtivat 15 pelin missaamiseen ja 5vko treenin valista jaamiseen. Oli vain helpompaa lopettaa, peliaikaa en kuitenkaan olisi tullut saamaan, kerta Junior Varsitya (2.joukkuetta) ei enaa ollut.

Koko kevaan aikataulu alkaa jo olla taynna, koko aika jotain tekemista. :)

Saana

ps. Dallasissa oli aivan huippua! Kun saan omat kuvat koneelle ja huvipuisto valokuvat Ellalta, niin kirjoitan siita sitten juttua =)