perjantai 25. joulukuuta 2009

we wish you a merry christmas

Tanaan on joulu! Hyvaa joulua =)

Eilen kun herattiin maa oli taynna lunta - valkoinen joulu! Ja viela tanaankin tuolla pihalla sita lunta pikkuisen on. Hostdadi haki autotallista sukset ja lahti hiihtamaan golfkentalle, haha. Leivottiin kaikennakoista ja katsottiin parit jouluelokuvat :) Saatiin myos extempore idea! Lahdetaan reissuun jo tanaan, pidetaan pikajoulu aamulla.



katsokaa kun oli kylma! Naamakin jaatyi.


Eli tanaan siis herattiin noin puoli 10 aikoihin, tehtiin pannarit aamupalaksi, hostaidin tati Sarah Lou tuli syomaan&kaymaan, avattiin lahjat. Ihania juttuja sain :) Parit vaatteet, meikkeja, karkkia, rahaa, leffan esimerkiksi. Pakkaillaan tassa nyt loppuun ja lahdetaan noin puolen paivan aikaan ajelemaan niin pitkalle kuin keretaan, todennakoisesti aika lahelle Grand Canyonia paastaan.

Hyvaa uuttavuotta!

xoxo Saana

torstai 17. joulukuuta 2009

1st semester - done

Puolet kouluvuodesta on ohi. Uskomatonta. En halua, etta tama vuosi loppuu! Olin vapautettu final exameista, joten joululoma alkoi jo viime maanantain jalkeen :)

Viime perjantaina oli tarkoitus olla Kamilan yllatyslaksiaiset. Soitettiin sille seitseman aikoihin, niin yllatyyyys- se onkin shoppailemassa Lubbockissa.. Paatettiin sitten menna rullaluistelemaan! Oi etta, se oli niin jenkkihetki! Sisahalli, kunnon discomusiikkia, hauskat luistimet =D Kesti hetken, etta tajusin miten niilla luistellaan, mutta sitten se oli tosi helppoa. Siella oli mina, Andre, Tamara, Taylor ja Anthony.



Sunnuntaina saatiin sitten vihdoin ja viimein pidettya ne laksiaiset Kamille! Oli tosi mukavaa, ei tehty mitaan erityista, mentiin vain Anthonyn luokse pyorimaan :)

Tassa nyt olen jo reilun viikon lomalla tosiaan ollut, nukkunut pitkaan, ollut vaan kavereiden kanssa, katsonut leffoja, mesetellyt, kaynyt muutamissa pikkujouluissa yms. Ei mitaan ihmeellista, nauttinut vain lomasta! Ainiin ja tottakai ihmetellyt tata naapuruston jouluvalojen maaraa..

Tassahan on jo melkein joulu, en ole viela kaikkia lahjojakaan ostanu ja muutenkin jouluvalmistelut ihan kesken :D Ja tanaan vietin 12h vatsapopon kanssa, oksentaen ja kuumeesta karsien. Toivottavasti nyt ennen joulua parannun..

Tuli nyt tallainen erittain lyhyt postaus, ajattelin vain kertoa, etta elossa ollaan vielakin.

26.pv lahdetaan perheen kanssa Grand Canyonille, Las Vegasiin seka Los Angelesiin pienelle road tripille, eli sielta kotiudun vasta uuden vuoden jalkeen. Eli jos en kerkea ennen sita kirjoitella jouluvietosta, niin palaillaan asiaan sitten ensi vuoden puolella!

Hyvat joulut, syokaa paljon, olkaa kiltteja :)

Saana

torstai 10. joulukuuta 2009

melkein joulu (:

Oi etta rakastan jenkkilaista joulunodotusta! Ostoskeskuksissa pyorii joulupukkeja ja lapset jonottavat, etta saavat istua joulupukin sylissa ja kertoa lahjatoiveita. Kaikkialla soi joululaulut. Naapurusto on taynna tosi hienoja (tai aivan kamalia) jouluvaloja, puhallettavia joulupukki Nalle Puheja, Nooan arkkeja jne. Joulukuusikin on jo koristeltu.

Tassa kaiken nakoisia random juttuja viime ajoilta:

- Leffassa kaynti on tullut nyt ihan ykkosharrastukseksi taalla. Varsinkin tiistaisin, jolloin 2dollarin paiva. Muutenkin paljon halvempaa kuin Suomessa + uutuusleffat heti teatterissa.

- Rubyn ja Kimberlyn serkun Analisan "quinceanera" synttarit. Meksikolaiset juhlivat 15vuotis synttareita erityisesti. Analisa oli vuokrannut SkateLandin omaan kayttoonsa koko illaksi. Oli tosi kivaa, laittauduttiin eka Kimberlyn ja Rubyn kanssa ja sen jalkeen mentiin sinne tanssimaan koko illaksi. Vaikka quinceanerat ovat yleensa melko perhekeskeinen juhla, yllattaen sielta loytyi tosi paljon tuttuja. Noh, yksi syy saattaa olla, etta tuntuu niinkuin kaikki taalla olisi serkkuja toisilleen :-D


- Jaakiekko ottelu (Odessa Jackalopes - Texas Brahmas) Odessassa. Pitihan sinne menna kun saatiin selville, etta Jackalopesejen maalivahti on suomalainen! Pakkasin suomen lipun messiin ja etsittiin parhaat paikat hallista. Kannustin ja kiljuin sen koko 2.5h ja taisi se maalivahti mut huomata, viimeistaan kun olin screenilla hyppimassa. Siita se Jackalopesejen alamaki alkoi ja maalivahti imaisi 7 maalia loppu matsin aikana. Hienoa. Ei halunnut Juha nahda mua pelin jalkeen, wonder why.. hah



- Thanksgiving yksinkertaisesti = liikaa ruokaa, leffoja, sukulaisia. Ja tottakai lomaa koulusta =) meidan kylla pitaa saada sama juhla suomeen!
Thanksgivingin jalkein perjantai on kaupoissa nimeltaan "Black Friday". Kaupat aukevat 4am ja alennukset ovat tosi isot. Ja ruuhkat myos. Oltiin muutenkin matkalla Midlandin lapi, joten pysahdyttiin "akkia". Amerikan suurin shoppailupaiva, joten pitihan se kokea!
Tosiaan ajeltiin ihan USAn ja Meksikon rajalle, Big Bendille. Patikoitiin siella yhteensa 13mailia, 2paivaa. Maisemat oli tosi hienot, ehka kuvat kertovat enemman.
Viimeisena iltana/yona mentiin uimaan Rio Grande joelle, joka tosiaan erottaa USAn ja Meksikon toisistaan. Siella oli sellainen pieni allas, jota tulivuori lammittaa automaattisesti ja se vesi oli KUUMAA, n.30c (: . Lilluttiin siella yli tunti ja valilla kaytiin joessa uimassa. Joskus sinne viela uudestaan..


- Kirkon youth groupin jarjestama Lock In. Pelattiin peleja, koripalloa, guitar heroa, katsottiin leffoja KOKO YO. No ite kylla menin nukkumaan siina neljan aikoihin, mutta jotkut jaivat viela pelaamaan twisteria erittain aanekkaasti, joten ei siina paljon nukuttu. Aamulla kaytiin koko porukalla aamiais burritoilla. Oli se sitten loppujenlopuksi tosi kiva ilta. Tama "loppujenlopuksi" tarkoittaa sita, etta osa siella kayvista ovat noin 12vuotiaita. Mutta vain osa (:

- Minimall myyjaiset, jossa paikalliset myivat kasitoitaan ja ruokaa yms. Ostin ihania Texas juttuja!

- Joulumusikaali "baby changes everything" taalla Lamesassa. Oli tosi jouluinen ja hienosti tehty, siinakin oli vain paikallisia vapaaehtoisia, vaikea uskoa! Kuoro oli aivan mahtava ja valaistukset ja nayttelijat ja kaikki. Andrew ja Kamila oli tottakai parhaita, heha.

- Suomen itsenaisyyspaiva, luistelua JAALLA Odessassa. Vuokraluistimet oli jotain maailman kamalinta, nilkoista loysat seka terat puoleksi ruosteessa. No eteenpain kuljettiin :)

Viime perjantaina herasin ja katsoin ikkunasta ulos - lunta ! Akkia telkkari paalle ja yritettiin kuunnella jos koulu olisi peruttu. Ei sita peruttu, mutta siirrettiin alkavaksi kymmenelta. Oli jotenkin tosi jenkkihetki!
Ja tiistaina koulua siirrettiin jalleen 2 tunnilla jaan takia. Kuka sanoo, etta Teksasissa ei ole talvi?

Enaan ihan muutama paiva koulua enaa ennen joululomaa! Ens viikon tiistaina alkaa final exams, joita mun ei tarvitse ottaa ku mulla on tarpeeksi hyva keskiarvo ja vain 3poissaoloa. Sitten joulu taalla Lamesassa, ja 26pv aloitetaan Roadtrippi! Grand Canyon, Las Vegas seka LA, California odottaa :) Uusivuosi Los Angelesissa ;)

Kamila, vaihtari Slovakiasta, on ollut taalla Lamesassa "saapumisperheessa" ja viime vkl se sai uuden perheen. Lubbockista :( . Sunnuntaina Kamila muuttaa, joten joulun jalkeen koulussa on enaa 3 vaihtaria. Mutta onneksi ajomatka on vain 1h, joten voi menna visiitille usein, puolin ja toisin.

Yritan epatoivoisena miettia miten saan lahjat ja kortit lahetettya ajallaan, joten jos (kun) ne tulevat myohassa, niin osaattepa varautua. Ja postitushinnat ovat aivan jotain jarkyttavaa!

Ihanaa (melkein jo) joulua! <3

Saana