torstai 28. toukokuuta 2009

It's over !

Pakko antaa pientä väliaikatietoa - KESÄLOMA! Huomenna enää kokeenpalautus, vaikka numerot tiedänkin. Hyvät numerot tuli, eli voi jäädä hyvällä omallatunnolla lomailemaan. Jee ei koulua enää pitkään aikaan, ainakaan Suomessa! Nyt voi alkaa sitten kunnolla odottelemaan elokuuta, mutta ennen sitä KESÄ :))) Maanantaina riparille isoseksi (lauantaihin asti) ja sitten 2vko kesätöitä. Tottakai suunnitelmiin kuuluu myös parit festarit, beachilla oleilua ja auringonottoa, pitkään nukkumista sekä yleistä kesälomailua kaikkine extempore päähänpistoineen!
-Saana

tiistai 26. toukokuuta 2009

kesä !

Aika menee nopeaaaaaaa, varsinkin tämä lukuvuosi on mennyt sellaista vauhtia, ettei edes perässä meinaa pysyä. Tuntuu että olisin ollut lukiossa vasta pari viikkoa, mutta totta se on - kesäloma alkaa aivan kohta! Enää englannin koe jäljellä, sitten jätän Suomen koulut vähäksi aikaa :)

Eli siis YFU valmennusleiri ensi vuoden vaihtareille meni jo, 15.-16.toukokuuta Virroilla. MAAAAAZINGAAA ;) Oli aivan mahtava leiri, infoa kyllä tuli niin paljon, että aivot vieläkin ihan tukossa! Tulevia vaihtareita oli siis reilu 150 ja myös vanhoja vaihtareita vapaaehtoisina kertomassa kokemuksiaan jne. Oli tosi kivaa tutustua muihinkin vaihtareihin, koska kuitenkin tullaan vielä näkemään lennoilla ja tulevissa valmennuksissa (siis USA:ssa sitten). :)

Viisumiasioita pitäis alkaa hoitelemaan pikkuhiljaa, kun heinäkuussa on sitten Helsingissä se viisumihaastattelu. Kaikkea muutakin muistettavaa olisi melkoisen paljon ennen kuin pääsee lähtemään.

Paljon ollaan taas lähetelty sähköpostia puolin ja toisin isäntäperheen kanssa, ja heinäkuun 4.pv illalla tulevat sitten Ouluun ja 7.pv aikaisin aamulla lähtevät jatkamaan matkaa. Nyt pitäisi vaan jotain tekemistä kehitellä! Hmm.. eiköhän sitä aina jotain keksi..



TASAN 10 VK lähtöön hei (toivottavasti) !
-Saana